Reklama
 
Blog | Karel Heřmánek

Miliardové daňové úniky – náhradní plnění – špína v ČR!

Už je to tady. Všudepřítomná korupce a lobby zase promluvila. Kdy už tato žumpa konečně skončí?

 

V minulém blogu jsme děkovali zástupcům MPSV, že se odhodlali k ráznému kroku a po více než roku od novelizace zákona, veřejně publikovali jednoznačné stanovisko ve věci zneužívání zákona. Poděkování však bylo předčasné. Po dvou měsících, je všecho jinak. Hlava spravedlnosti, jejíž očko na chvíli vykouklo na tento svět, opět odvrátila svoji tvář.

Je mi smutno, z toho kde žijeme. Jsem znechucen politikou, mlčícími médii, slepou justicí i komerčními zájmy mocných v této zemi. K čertu s Vámi všemi!

Pár vyvolených si rozhazují plné náruče NAŠICH peněz! Ostatní mlčí. Nejsou peníze na důchody, na sociální služby, provozy ústavů a nemocnic, nejsou peníze na léčení, nejsou peníze na nic! Kauzy, které ze společných peněz vysály hyeny, v tichosti – bez jakéhokoliv zájmu veřejnosti i médií utichají. Pandury, Tatry, letadla Casa, Grippeny, MUS, Rath, Janoušek … i další. Když konečně úcítím na své tváři čerstvý vítr, zanedlouho poté narazí na neprostupnou zeď zájmových skupin, které spřádají zatraceně pevné nitky svých korupčních pavučin a zmizí. My blázínkové, pak nevíme komu máme dát svůj (ZCELA BEZVÝZNAMNÝ) volební hlas! Vždyť je to fuk – alea iacta est (kostky jsou již stejně vrženy). Víte co mě na posledních parlamentních volbách zaujalo? Že nikdo z novinářů nekonfrontuje současné kandidáty se sliby, které nám dávali před minulými volbami? Upřímně je mi zcela jedno jestli nám bude vládnout Babiš nebo někdo docela jiný. Tento stát potřebuje diktátora! Někoho, kdo bude mít ramena vyčistit Augiášův chláv, ve kterém žijeme – bez ohledu na přání mocných. Ale k věci …

Reklama

Co se přihodilo? Ministerstvo práce a sociálních věcí, po dvou měsících (v důsledku silného lobby) přehodnotilo své původní stanovisko a v tichosti jej odstranilo ze svých stránek. Nejdřív se vytratil oficiální proklik na tento výklad, aby po čtrnácti dnech zmizelo stanovisko MPSV z veřejného světa celé.

Začněme všichni obcházet zákon! Oni nebudou měnit zaběhlou praxi!

Po naléhání se vyjádřili, že nebudou měnit zaběhlou praxi (obcházení zákona). Všechno se dá koupit, ne? A já hlupák, si myslel, že s odchodem původní politické garnitury už bude všechno jinak. Není tomu tak přátelé! Žijeme v matrixu, kde zkrátka musíme poslouchat. Pojmy jako čest, morálka, zodpovědnost – už v této zemi nikomu nic neříkají!

Pro odvážlivce, poctivé zaměstnavatele osob se zdravotním postižením, kteří se dosud nepropůjčili nekalým obchodním praktikám, zveřejňuji dopis, který jsme od MPSV získali, a ve kterém je tento, původně neochvějný názor dostatečně zřetelně zaznamenán. Zvažte podání žalob, trestních oznámení a nebo … zůstaňte provždy zticha, a gauneři mohou slavit své další vítězství. Vítězství zlojedů.

Oficiální dopis se stanoviskem MPSV k přefakturaci (ze dne 03.09.2013) – část 1, část 2:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidem, kteří se na zneužívání zákona podílí i těm, kteří mění své názory přeji, aby si jednou (bez kamer a záblesků fotoaparátů) na vlastní kůži vyzkoušeli jaké to je, být na opačné straně – být zdravotně postižený.

Vím, že se problematika náhradního plnění, dříve nebo později zruší. Za rok, za dva. Dříve nebo později. Vím, že justice v tomto státě nefunguje. A vím i to, že až to nastane, díky aktuálnímu přehlížení problému, se desítky tisíc invalidů ocitnou v sociální pasti, za kterou poté zaplatíme mnohonásobně více, nežli dosud. Zajímá mě, co bude pak a jak se k nim tento stát zachová …